Seguidors

divendres, 3 de desembre del 2010

A una setmana vista

Penúltima setmana de preparació i els nervis per moments van en augment. He passat de 5 a 4 entrenaments setmanals i em dóna la sensació com si estigués perdent forma, però pel que em diuen és normal aquesta sensació, on ara toca baixar el ritme i dedicar-se a mantenir tot el que s'ha treballat.
Dilluns havia de fer uns 60' de trot, però com que hi havia el clàssic pel mig, vaig preferir passar-ho a dimarts i fer-ho ben fet que no pas amb presses. Així doncs, dimarts sessió de 60' de trot amb abdominals i uns estiraments per acabar la feina. L'endemà dimecres després d'un calentament, 40' a ritme de marató per acabar de nou desaccelerant i més estiraments.
Dijous nou descans per tornar divendres fent uns 8 kms de treball(a 4'42'') acompanyats d'un calentament i uns 10' molt suaus.
La setmana s'ha acabat avui diumenge amb un rodatge de 16km tranquilets( a 5'23'') per no desgastar més del necessari. Ritme còmode però fent uns últims 4 kms una mica més rapidets.
Tanco la setmana doncs amb 51 kms. La que ve ja quasi serà de descans total, 3 trots per estirar cames i fer 4 estiraments i sobretot desgastar el mínim. El dia D està a tocar, tinc ganes de que arribi ja i veure què és això d'una marató.