Seguidors

diumenge, 27 de març del 2011

Tornada progressiva a l'activitat

Després de la cursa d'Olivella, dilluns tocava rodatge suau. I tant suau que va ser de les agulletes que arrastrava del dia anterior que vaig fer uns escassos 9kms per asfalt a 5'12''.
Dimecres nou rodatge d'uns 11 kms també bastant suaus, però ja estava molt millor de cames. Tot i això, molta calma durant els 57' de carrera contínua també per asfalt. Ambdós dies vaig anar-hi acompanyat pel Pere Costa, jugador del FC Vilafranca. Sempre es fa mes amè fer kms acompanyat i petant la xerrada i comentant anècdotes del dia a dia.
El divendres teníem preparada una sortida llarga amb el Xavi Varias just després de treballar, cap al voltant de les 15'30 hores. Ell s'està preparant per la Marató d'Empúries i a mi em convenia fer una tirada llargueta per començar a entrar en calor de nou després de 3 setmanes amb poca activitat. Va ser una sortida per camins i buscant també alguns desnivells, bé, més que buscar-los en els vam anar trobant camí de Daltmar.


Vaig acabar bastant rebentat després dels 31kms i les 3hores 3minuts de tute constant. Una mica carregat d'isquios i bessons però la sortideta va estar bé per conèixer nous camins que tens a prop de casa i que mica en mica vaig aprenent. Segurament que abans del 7cims repeteixi i m'arribi fins a Castellet, pero ja combinant més el caminar i el córrer amb més calma.

Per avui diumenge tenia plantejat fer uns kms pel camí del Fondo de la Seguera i fer la pujada al Castell per treballar una mica cames, però al llevar-me i veure que plovia he desistit. Ja miraré de fer-ho aquesta setmana, sobretot la part de la pujada que la desconec.

En resum doncs, setmana completada amb 51 kms i diumenge que ve a fer la marxa Molins-Montserrat junt amb el Jordi Agustí. El plantejament serà igual que qualsevol etapa del Camino que vam fer aquest estiu, correr suau en el pla i baixades i caminar ràpid durant les pujades. Veurem què tal va.

Per cert, dimarts s'obren les inscripcions pels 7 Cims, m'apuntaré ràpid no fos cas que ens quedem sense plaça. D'aquesta manera ja tindrem totes les inscripcions fetes per les curses que hi ha durant aquest Abril i Maig.
Salut!

2 comentaris:

Abuelo Runner ha dit...

Francesc menuda salidita 31km, esas salidas.. no las hago yo ni preparando el maratón.. me alegro de que vallas cogiendo el tono campeón, que disfrutes el domingo en la trevesa.

Yves ha dit...

Ara la muntanya, no??? Déu n'hi do!