Seguidors

diumenge, 15 de maig del 2011

Setmana amb poca activitat

Dilluns vaig fer un trot molt suau d'uns 30 minuts amb el Xavi, quasi trepitjant ous, molt a poc a poc, les cames pesaven una mica encara. Després una bona sessió d'estiraments per tancar la feina.

Dimecres vam anar amb el Xavi també de nou al Montmell, pujant per una altra via i baixant per la mateixa del dia dels 7cims. Van ser uns escassos 4,5 kms que vam fer amb molta calma durant 1 hora i poc aproximadament.

I poc més, dissabte vaig fer 2 horetes de paddle per canviar la rutina. Això sí, amb una calor asfixiant. Ah, i després dinar amb el company de batalles dels 7Cims, en Rafa, que va venir amb la seva dona a Vilafranca i vam passar una tarda agradable explicant batalletes de tota mena junt amb els meus pares i el meu avi.
De cara a la setmana que ve, dimecres segurament fem una sortideta de Sant Sadurní a Sitges(deuen ser uns 30 i pocs kms) per tornar una mica a l'activitat, això sí, sense forçar massa.

7 comentaris:

Abuelo Runner ha dit...

Pues ponte las pilas que cuando te pille el abuelo te vas a enterar.. ahhh y dile a tus amigos que la próxima vez iremos solos para no perder tiempo.. en los avituallamientos.:)o.jijiji.

Jordi ha dit...

Així m'agrada Fos...tu descansa i fes poqueta cosa. A veure si així algun dia arribo a posar-me al teu nivell, jeje.

Francesc ha dit...

Abuelo, que dejaste a mi madre sin catanies,sin vino,sin cava, ya te vale eh? Pero pasamos buena tarde,eh? Oye por cierto, la foto de tu nieta es muy bonita, disfrutaron con los patitos? Vaya tela, eres único. Ah, y a ver si me vienes a ver a la Ciutat Esportiva del Barça, ya te aviso cuando juguemos.
Jordi, tu tranquil, un dia agafem i despres del curro anem a fer una tiradeta de qualitat.Avisa'm un dia i ho fem.
Ah, i s'ha acabat el descansillo, dimecres tiradeta de Sant Sadurni a Sitges amb el Varias, que encara no conec el camí. Com foti el solano d'avui ens donarà un patatús.

Abuelo Runner ha dit...

Menos mal que después de las 7 cims, te tomarías un descanso.. que si no te vas hoy hasta Reus... menudo pajaro estas hecho tu, metiendole goles al abuelo.. no te han dicho que yo era portero!!!

Francesc ha dit...

Abuelo, me tomé un descanso de semana y media, que mas quieres!Quería ir a la playa y ya ves.
Eso sí, hice la mitad medio cojo, me parece que ahora sí que voy a parar un tiempo.

Abuelo Runner ha dit...

Pues el día 29 voy a una kedada blogger que se celebra en Vilanova.. así que te relajaras despues de la kedada.. porque cuento contigo, sera de 20km nada mas.. la hemos preparado cortita para que vengas tu.:)

Francesc ha dit...

No, ahora en serio, voy a descansar hasta el dia 5 que voy a Martorell, eso siempre que no tenga ninguna molestia. Además el dia 28 hay la final de Champions y la noche puede ser larga.