Seguidors

dimecres, 21 de març del 2012

Ja la tenim aquí, la 3ª : Barcelona

La 3ª de l'any està a tocar. Barcelona sempre és especial, la cita anual per excel.lència, la marató de casa. 19.455 inscrits i a esperar que molts la puguem acabar per fer aquesta marató encara més gran i portar-la a estar entre les més destcades a nivell mundial.

Com hi arribo? La veritat és que estic una mica desconectat de tot. Desde Cambrils que he fet molt poca cosa, m'estic prenent el descans a "rajatabla", estava una mica saturat, i fins avui no m'he posat una mica al dia amb tot lo relacionat a la marató de Barcelona, no estava al corrent de massa cosa.
La setmana passada uns escassos 40 kms i aquesta 3 sortidetes suaus i res més. No enganyaré a ningú, les sensacions que tinc ara mateix són molt estranyes, ja que les últimes sortides que he fet no les he disfrutat massa i em trobo una mica out. Segurament estic reservant tota la motivació per diumenge, imagino que serà això, jeje.

He vist que hi hauran 3 sortides i que jo estic al calaix vermell, just darrera l'èlit (calaix groc) i formaré part de la 1ª sortida. Crec que serà positiu per poder agafar ritme i em marco un objectiu,anar fent a 4'25'' i arribar al km.32 "sencer" per poder disfrutar els últims 10kms, l'autèntica marató, on realment es disfruta o on pots cavar la teva tomba i perdre una minutada. Ja us vaig comentar que descartava les 3hores i em mantinc en "ello", si baixo de les 3h 8 minuts que tinc de marca perfecte, però tampoc penso deixar-me la vida en l'intent.

El recorregut també veig que ha canviat, sobretot pel que fa als 12 primers kms i els 2 finals. Curiosament són els 2 trams més durs de la marató, un al principi durant els 5 primers kms quan per sort encara vas molt fresc i l'altre just al final, on aquest any es pujarà tot el Paral.lel amb 40 kms a les cames. L'any passat va ser diferent, Paral.lel- Rda Sant Pau i Sepúlveda i recordo que aquell tram era dur dur. Ara, quan arribes a Plaça Espanya, oh! Allò és impressionant, la recta d'arribada t'espera, moment màgic en un marc fabulós.

Per últim , vull destacar també el suport incondicional que em donaran les dues Anna's, la meva mare i la meva germana, gràcies anticipades perquè els crits d'anim que es dónen en qualsevol punt del circuit s'agraeixen i molt. Ja ho vau fer l'any passat i aquest repetireu, gràcies.

I poc més a dir, molta sort a tots els que teniu el plaer de córrer una nova marató i als debutants, molta calma que una marató és molto molto longo i no perdona.

Salut!

4 comentaris:

Abuelo Runner ha dit...

Francesc espero que te valla de cine, espero verte aunque sea pasándote en la linea de meta.. eso seria buena señal para mi jijijiji, un abrazo y que cumplas tus objetivos.

Guillem ha dit...

Bona manera d'encarar la marató! Lo de les nostres darreres setmanes, esperem que diumenge es transformi, pel bé dels dos, jeje!

Molta sort i ens veiem diumenge! O ja ens explicaràs per aquí!

Jordi ha dit...

Ànims Francesc, et sortirà bé, no en tinguis cap dubte!. Força!!.

Anònim ha dit...

FELICITATS CRACK