Seguidors

dimecres, 9 de gener del 2019

Etapa 4: 23 d'Agost - Barranco Camp - Barafu Camp

Barranco Camp (3900m) - Karanga Camp (3990m) - Barafu Camp (4673m), 8.7km i 1100+.
Dues jornades dures per davant per fer el cim tan buscat. Però pas a pas, no servia de massa mirar la vista massa endavant. Pole pole.
Sortírem de Barranco Camp avisats que el primer tram era un pèl tècnic i complicat. Una paret coneguda com el Barranco Wall, que era el pas més complicat i vertical de la ruta. Sempre va bé que t'avisin per estar una mica a l'aguait, però ja vam veure a l'hora de la veritat que tampoc era cap cosa extra. Això sí, feia cosa veure els porters passant per allà, carregats i com si res.
els porters pujant Barranco Wall
pujant Barranco Wall
Passada aquesta pujada, l'estampa valia la pena. 
als peus del Kili
Després un petit tram per arribar a Karanga Camp. Temps gris, fred, paisatge àrid, i fem paradeta per dinar i agafar forces per l'últim tram de pujada fins a Barafu Camp.

Karanga Camp
Fins a Barafu ens esperen uns 3km i uns 600+ de desnivell. El paisatge ja és àrid, molt sec i els porters aprofiten per carregar aigua a Karanga, ja que a Barafu no hi ha lloc per agafar aigua.
Arribada a Barafu, el paisatge era sec, feia bastant fred i si ja tenies poca cosa a fer en els altres camps, en aquest encara menys.
Ja no havia begut tant pel camí. Sopàvem d'hora com sempre, tampoc entrava massa cosa, i a dormir ben d'hora, devien ser sobre les 19 hores, ja que a les 23 hores tocava diabar per començar l'ascensió a l'Uhuru Peak. L'endemà podia ser el gran dia.