Seguidors

dijous, 1 de novembre del 2007

Empat decepcionant

Mala línia de joc. No puc qualificar d'altre manera la línia de joc que estem portant en els ultims partits. Hem entrat en un sotrac de joc i això es nota molt en els partits, perquè no és un equip confeccionat per jugar sense la pilota i quan no es té, que últimament és molt de temps, es pateix massa. El passat diumenge a Gironella si no arriba a ser pel porter Pujol haguéssim perdut ja que no vam tenir cap ocasió de gol durant els 90 minuts.
No m'extendré en resumir el partit perquè ja el tenim bastant oblidat, poc joc i cap ocasió de gol en 90 minuts. Pel contrari, el Gironella va gaudir de 3 o 4 ocasions claríssimes de gol i no les van saber aprofitar.
Si mirem els resultats de la jornada, és una oportunitat desaprofitada per obrir una mica de terreny respecte Granollers, Rubí i Llagostera, però després del partit jugat crec sincerament que vam guanyar un punt més que perdre'n dos.
Diumenge que ve esperem arreglar la situació contra l'Amer i tornar al camí de la victòria, ja que ens fa molta falta recuperar la confiança perduda amb un bon resultat i veure de nou l'alegria a l'equip. Sembla mentida això del futbol, anem primers i no estem contents perquè sabem que podem donar molt més. Igual més endavant es juga molt millor i no s'aconsegueixen resultats, llavors direm que val la pena ser més pràctics i treure els partits endavant, o no?

Aquí en acció un servidor fent la creu.