Seguidors

dilluns, 26 de novembre del 2007

Primera derrota

Derrota sense paliatius la soferta ahir a Ripollet en un mal partit. Si exceptuem els primers 15 minuts on vam embotellar totalment al Ripollet gaudint d'un parell de bones ocasions, la resta del partit va ser un constant voler i no poder. Un gol a la sortida d'un corner i un contraatac només començar la segona part van provocar la primera derrota de la temporada. No queda més que treballar i aconseguir una victòria el pròxim diumenge contra el Canovelles.
Per sort i veient els resultats, la situació queda bastant semblant si exceptuem que el Vic s'ha col.locat a un punt nostre. M'ha sorprès molt la derrota del Llagostera a casa contra el Taradell per 1-4 i més esperada era la derrota del Parets a Canovelles.
Avui no tinc ganes d'escriure res més, seguiré buscant a veure si trobo les ovelles negres de Can Barça i arreglem una mica la situació.