Seguidors

dilluns, 28 de gener del 2008

Continua la mala ratxa al 2008

Olesa 0 Bellavista 0
Olesa 1 Vilassar Dalt 1
Després de la derrota a Berga afrontàvem dos partits a casa amb l'esperança de redreçar el romb i començar a guanyar en aquest 2008. Però no hem passat de dos tristos empats que, malgrat el que pugui semblar, encara seguim primers en la classificació. Sembla que ningú es vulgui posar primer, com si fes por posar-se primer. Se'n poden treure dues lectures d'aquesta mala ratxa: la primera és que no hem sapigut aprofitar aquests partits i obrir diferències respecte els equips de darrera; la segona, és que els que no han sapigut aprofitar aquesta mala ratxa són els equips de darrera perquè cap d'ells s'ha posat en primer lloc aprofitant el nostre mal moment. Jo em quedaria amb la primera però a lo millor els altres equips com Granollers,Canovelles,Llagostera pensaran que si ara no ens han reduït més punts potser despertarem de la mala ratxa i remuntarem el vol.
El que està clar és que es presenta una lliga molt igualada i que cada diumenge serà una final. Hem perdut gol i esperem que sigui el típic sotrac que passa cada equip i que les victòries tornin a arribar aviat.
La setmana que ve visitem al Taradell i esperem que arribi la primera victòria del 2008.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, el resultat està equivocat. Va ser Olesa 1-1 Vilassar Dalt. Un petit lapsus. Sort a Taradell!

Francesc ha dit...

Un Lapsus,ojalá hagués estat un 1-0. En fi,a veurem si podem pescar alguna cosa a Taradell sino malament.

Anònim ha dit...

Que tal aneu de migcampistes per la banda esquerra?

Francesc ha dit...

Ja ho he llegit, m'ha sorprès molt però era una cosa que ja havia sentit fa alguns dies. Està clar que es vol tornar a pujar al preu que sigui i no importa ni amb qui ni el que es gasti amb fitxatges.