dilluns, 14 de gener del 2008

Mal inici d'any

Primer de tot, Feliç 2008!

Berga 3 Olesa 0
Decepcionant inici d'any en una tarda molt freda a Berga. Ahir ja em vaig canviar i estava a la banqueta amb el 18 però no estava encara al 100% com per jugar. El partit va començar amb un domini nostre amb un parell d'arribades perilloses però de mica en mica es va anar esvaïnt el i el partit es va igualar arribant al descans amb el 0-0.
A la represa, córner a favor del Berga i rematada dintre l'àrea petita per fer el 1-0. I al cap de poc, un davanter local es queda davant de Pujol, el supera i el porter es veu obligat a fer penal. Vermella directa, penal que va al pal i el rebot acaba amb el 2-0. El partit s'acabava i per acabar-ho de rematar, Baroni s'autoexpulsa i ens quedem amb 9 quan quedaven 20 minuts per jugar.
Ja cap al final tercer gol local en un ràpid contraatac i tal com estàvem ja n'hi va haver prou.

La semana que ve : Bellavista
No queda més que pensar en el partit de la setmana que ve enfront el Bellavista i recuperar el nivell mostrat l'any 2007.
Espero estar disponible i poder ajudar a l'equip a aconseguir els 3 punts.