Seguidors

dimarts, 9 de desembre del 2008

Empat i gràcies

Olesa 1 Marianao Poblet 1
Avui és un dels dies que realment puc dir que hem guanyat un punt quan la cosa pintava molt malament. Sabíem que el Marianao era un equip molt sòlid, jove, que corren molt i que era de característiques similars a la Montañesa. Semblaven gairebé un equip de bàsquet per l'estatura de molts jugadors d'ells!
Si la setmana passada considerava injust el resultat a Morell, avui segurament el Marianao es mereixia la victòria. Però per alguna cosa són els reis de l'empat i a Olesa ho han tornat a demostrar. Aquests equips no se'ns donen bé i no cal donar-li més voltes. En dies així, si ja de per sí és complicat jugar com a local en un camp de terra, fer-ho contra equips d'aquet tipus que no deixen respirar encara ho fa més difícil. La nostra filosofia de joc és molt diferent a la majoria d'equips de 1a Catalana i quan se'ns plantegen partits de "pintures de guerra" sabem que tenim les de perdre.
Del partit m'haig de quedar amb l'actitud que hem tingut en tot moment. Tot i avançar-se el Marianao al marcador a la segona part, hem buscat de la manera que fos el gol de l'empat i l'hem pogut aconseguir mitjançant en Valle. Fins al final, el Marianao ha apretat i s'hauria pogut avançar en alguna jugada però el que ha quedat ha estat l'empat. Jo diria que el Marianao com a bloc és de lo milloret que ha passat per Olesa, amb les idees ben clares i amb jugadors d'entrega, ofici i no exempts de qualitat.
Primer empat a la lliga que ens deixa en quarta posició amb 28 punts, a 2 dels líders Benavent i Llagostera. Bona nota haurà pres l'entrenador del Benavent, Mauro Ravnich, veient el nostre partit.Per cert, ell ja va patir el Marianao a casa (1-2).

Pròxima jornada : Montcada - Olesa
Desplaçament a Montcada, un camp on no hi he jugat mai, a intentar recuperar els punts perduts a casa. Un equip de la zona mitja de la taula que ve de perdre 2-0 al camp del Vilafranca.
Se'ns dubte un bon resultat ens donaria moral per rebre la següent setmana al conegut Llagostera i despedir un 2008 d'èxit pel CF Olesa
Esperem poder recuperar per aquests partits al Raul Cortezón i a l'Alex, dos jugadors que donaran més possibilitats al nostre equip i que estan sortint de les seves respectives lesions.
Per cert, no vull deixar d'agraïr per enèsim cop el suport incontestable dels Green Warriors, cada dia es superen més. Crec que tan ells com l'aficionat en general saben reconèixer l'esforç que fem a cada partit i que ens ho agraeixin com han fet avui a l'acabament del partit és d'agraïr. Suposo que tothom entén que això no és un passeig com va ser el primer ascens a Preferent i que la 1a Catalana és una categoria molt exigent.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims Francesc! Avui hem guanyat un punt i, per tant, ja en queda un menys per al nostre objectiu. Felicitats per la vostra actitud: fins a l'últim moment no heu baixat els braços i aquesta ha estat la clau per salvar el resultat. Si el Marianao no ens ha guanyat avui, no ens guanyarà mai...

I sí, és cert, avui que vosaltres no heu tingut el dia probablement nosaltres hem estat al nostre nivell més alt. Imagina't que, fins i tot, hem aconseguit que la gent del lateral deixés les pipes de banda per una estona i ens acompanyés picant de mans. Estic convençut que amb la que estem preparant per al dia del Llagostera no només picaran de mans sinó que cantaran i ballaran amb nosaltres.

Ara hem de treure un bon resultat a Montcada i assegurar els punts de casa per tenir tots unes molt bones festes.

Sempre Olesa, sempre Green Warriors!

Anònim ha dit...

Mig puntet que s'escapa...

Anònim ha dit...

Boníssims els Green Warriors. Això és una afició!!!!

Yo de mayor quiero ser policíaaaa
para rascarme los huevos todo el díaaaa
Por la mañana tocarme los cojoneees
y por la noche robar ordenadoreeees

Francesc ha dit...

Lucho, la lletra segons em va comentar la meva mare (que ho va preguntar a un d'ells) està feta sobre uns fets reals que van passar. A veure si ens ho poden confirmar.
Et va agradar el camp?Suposo que avui l'has pogut veure al Sport. I per cert, posava que erem l'equip 52 de Catalunya pq conten 1a, 2aA, 2aB,3a i tots els equips de 1a catalana, però realment ara mateix som el 36, jeje. No està malament el que hem millorat en dues temporades.

Anònim ha dit...

I tant que és real, la lletra! Ara deu fer ben bé deu anys d'això dels ordinadors, potser més, però en el seu moment va ser sonat. Desapareixien ordinadors d'escoles, de l'institut... i els pobres policies que se'n feien càrrec no trobaven mai els lladres. Fins que els van enxampar al mig de la feina. I dels policies d'aquella època juraria que encara en queda algun en plantilla...

A tot això: Francesc, pots escanejar i penjar al blog el que hagi sortit a l'Sport? Mira que ho sabia, però sóc tan despistat que no vaig passar pel quiosc.

Una afició, una il·lusió!
Green Warriors des de 2005

Anònim ha dit...

Aiii aquests de Santa Oliva...!! ;)

Gran actitud de l'equip, empat treballat però queda el regust amarg d'haver pogut empatar a punts amb els dos líders.

I també, gran ambient dels Green Warriors que estan fent una feina excel·lent aquesta temporada.

Sort a Montcada!!

Anònim ha dit...

hola amigo francis,q tal?
marianao es un ekipo mui incomodo...corre asta el final y si dices q es un punto sumado pos enorawena,soy d los k pienso k kuando n se puede ganar...n pierdas¡¡¡;por cierto este valle n se bien bien kien es?es uno k ace años k jugo ya en el olesa kuando ara unos 10 años estaba en preferente o es jorge valle k jugo en el europa d juvenil grama b y jupiter k kreo rekordar k era d sitges¡;weno motcada es un ekipo komo akel k dice d nueva kreacion en las kategorias altas d kataluña ablando tiene poka tradicion ...y es un ekipo k kreo k le podeis meter mano...no son nada del otro jueves y su buke insignia es pako tamudo...ex poble sek,blanes entre otros...por lo demas ekipito vulnerble i pa acer weno el punto d marianao...;por tanto francis espabila a la tropa i a xls 3 puns i a x la 3era¡¡¡;freferente al kampo...titular acertadisimo pienso lo mismo kon los jugadoes k teneis i jugais en un kampo d tierra komo el prado d anadon...pero weno ay k segir alli k tb puede ser una arma d doble filo vos x desgracia ya estais akostumbraos...pos xiko d un problema buskar la solucion...;animos francis y aupa olesa¡¡adios¡¡¡