Seguidors

dilluns, 15 de desembre del 2008

En hores baixes

Montcada 3 Olesa 1
Partit decepcionant i que no penso perdre gaire temps en ell. Primera part de lo més fluix que hem fet en els 3 anys que porto a Olesa, on per sort vam anar només amb un 2-0 al marcador. A la represa vam millorar una mica, tampoc costava gaire, va arribar el 2-1 però tampoc es va crear el suficient perill per igualar el partit. Ja al final, una contra significava el 3-1 i la sentència.
En resum, que amb partits com els d'ahir se'm treuen les ganes d'escriure. Entre el fred, el mal joc, les tonteries d'algun jugador i entrenador rival, ... passem pàgina. No estem atravessant un bon moment ara mateix, però esperem que sigui passatger i que ho poguem arreglar la setmana que ve contra el Llagostera, que dels últims quatre partits només ha fet un punt i també necessita la victòria. Una victòria ens treuria aquest mal regust i aniríem de vacances més contents.

Sopar de Nadal
El passat divendres vam fer el sopar de Nadal jugadors, tècnics i junta directiva. Us deixo una instantània dels jugadors i tècnics ( Gràcies Dani per la foto).



1 comentari:

Anònim ha dit...

hola amigo francis¡¡¡komo diria akel un poko d porfavor¡¡¡;n me seas tan pesimista...se perdio una batalla n la guerra y el futbol es una maraton...y todos los ekipos a lo largo dl rekorrido tiene derexo a tener una pajara...n se creo yo..;por lo tanto nada d pesimismo...y ademas te are una reflexion...si me lo permites...kien ubiera firmado el 30 d agosto estar donde stais???yo crero k todos¡¡¡;
ademas kreo yo k necesitais vakaciones...pero ya¡¡¡vais kon la reserva...si me permites teneis un ekipo,k la adolescencia ace tiempo k os paso...y siempre jugais los m ismos...y eso amigo francis pesa e??n lo dudes amigo¡necesitais un resset¡¡;y si tuvisteis cena...viernes...alguno se iria d parranda...y eso jugando un domingo...y a las 12horas...se k se paga¡¡¡;pero tb kreo k domingo sera 1partidazo...y sakareis el orgullo k se k teneis...y el llagostera,x cierto lo e visto y un ekipazo¡¡¡k n pasa x el mejor momento x cierto...mordera el polvo d olesa...;y mira lo k te digo todo lo k sea sumar es positivo...pero ay k ser valiente,atrevido y salir a x ellos...k podeis¡¡¡ANIMOS y suerte¡¡¡