Seguidors

dissabte, 20 de novembre del 2010

A 3 setmanes vista

Nova setmana i ja només en queden 3 per Castellón. Aquesta ha estat l'última setmana d'acumular kms, a partir d'ara guanyo un dia de descans i tocar mantenir i assimilar el treball fet fins ara.
Dilluns vaig fer uns 50' de trot de recuperació després de la Behobia. Amb calma i sense apretar conscient de que es tractava de recuperar.
Dimarts vaig fer un partidet de tennis, però amb molta cura per no tenir cap lesió muscular i cap esguinç de turmell. Només faltaria ara fer-me una lesió i tirar per terra tot el treball que porto fet.
Dimecres, després de calentar uns 20 minuts, tenia per davant uns 40' (20 + 20 separats per 10 minuts de trot) a ritme exigent. M'ho vaig prendre com un test per comprovar la meva evolució. Vaig fer 6kms a 4'09'' de mitja, per mi era impensable fa unes setmanes córrer a aquest ritme. Després vaig abaixar una mica el pistó, rodant a 4'15'' aproximadament. Bon entrenament.
Dijous nou treball de recuperació, fent 11 kms en una hora.
Divendres de nou a la càrrega, que es basava en fer 4000, 3000 i 2000 metres descansant 500 metres entremig. Resultat : 1ers 4000 en 4'25'', els 3000 en 4'15'' i els 2000 en 4'06'', fent l'últim km a 4'01''.
Finalment, avui diumenge d'uns 22kms a ritme de 5'02'' per deixar el quilometratge setmanal en 68kms.
Per la setmana que ve tinc la Mitja de Tarragona, que serà l'última ocasió per provar-ho tot abans de la Marató de Castelló : esmorzar, indumentària, ritme de cursa, ... La faré a ritme de marató o uns pocs segons més ràpid, entre 4'50''-5', però en cap cas buscaré millorar els 1h32m que vaig fer a Castelldefels, segurament podria millorar-ho però ara com ara m'interessa deixar-ho tot a punt per Castellón.
Deixo aquí un parell d'instantànies de la setmana passada a la Behobia-San Sebastian, moments previs a la sortida.

4 comentaris:

Yves ha dit...

Ep, Fos;
els temps que estan fent són de crack! Suposo que a la Marató faràs, com dius, un temps per Km més llarg, però realment és un gust veure com has baixat el "pace".
Avui he estat mirant els números de la Jean Bouin i si l'haguessis fet estaries en MOLT bones posicions!
Felicitats!

Francesc ha dit...

Aquesta 1a marató la vull fer amb molta reserva, em fa molt de respecte la distància, em preocupa més la fatiga de cames que cap altra cosa. Però ara mateix anar a 5' el km és molt còmode per mi.
De cara al Gener, vull provar de nou uns 10kms per veure la millora. Suposo que avui a la Jean Bouin hagués estat entre 41' i 42'. Més endavant ja miraré de centrar-me en baixar de 40'. Però és el que dius, per un armari com jo, quan entrenes es nota i molt. Quan deixis el futbol sala i et posis a correr ja m'ho diràs si millores o no.
Records!

Xavier ha dit...

Fot-li a la St.Silvestre de Barcelona els 10 kms...

Només faràs mitja, o faràs alguna tirada previa la setmana que ve?

Francesc ha dit...

No em provoquis, malalt! Els Nassos podria ser, m'haig de decidir en breu. Sino Sant Antoni segur.
De tirada prèvia a TGN res.