Seguidors

dimarts, 7 de desembre del 2010

Tot llest

Queden tres escassos dies per afrontar la Marató. Ara sí que ja hi sóc. Aquesta setmana l'he dedicada a fer 2 trots dilluns i dimecres de 45' a ritme suau i demà divendres faré 30' molt suaus amb l'excusa per fer uns bons estiraments. A partir d'avui també començo la càrrega de carbohidrats, ideals per afrontar amb més garanties la cursa. Sembla ser que diumenge farà bon temps i temperatura, i sobretot espero que no faci vent, ja l'odiava quan jugava a futbol i veig que en el món del running és igual de molest.
Al final serem uns 2600 corredors i ja sé que el dorsal que portaré és el 889. Buff, ara és quan em vénen al cap moltes preguntes "ja hauré fet tot l'entrenament necessari?", "per què em vaig deixar enredar amb tot això?" , "42195 metres els aguantaré?", ... No amagaré que conforme s'acosta el dia, més "rum rum" tinc a l'estómac, suposo que pel fet de que sigui la primera marató i que desconec totalment la distància em fan estar així. Em va passar el mateix al fer el salt de 10 a 21 km, però clar, de 21k a 42km ja és més exagerat i molt més aventura, no és comparable.
En total han estat 14 setmanes dedicades, 830 kms entre entrenaments i curses de preparació, moltes hores dedicades, dies amb més o menys ganes però que s'havia d'estar allà cumplint, ... Vull aprofitar per agraïr al Xavi Varias tots els consells que m'ha donat, he pogut aprendre i de pas conèixer més d'aquest món. És necessari deixar-se aconsellar per portar uns entrenaments estructurats i amb una mica de sentit i més per un principiant com jo.


Ara només queda disfrutar-ho tan com pugui i com que suposo que hi haurà moments de crisi i patiment, a apretar les dents, ser fort mentalment i pensar que he empleat moltes hores per aconseguir això.


La marca és el que menys em preocupa, aniré al ritme que em senti còmode, suposo que al voltant de 5' el quilòmetre i com em diu tothom, a ser fort a partir del 30, que és allà quan diuen que comença l'autèntica marató. Si trobo el famós mur prometo que l'intentaré tirar al terra com sigui i sino el trobo doncs tiramilles endavant.
Fins dilluns, on espero poder dir que "sóc maratonià".

2 comentaris:

MArc ha dit...

Ostres Francesc!! arribo just per desitjar-te molta sort!!! Acabo d'entrar per 1er cop al teu bloc i a partir d'ara t'aniré seguint. Molta sort crack!!!

Anònim ha dit...

Tot ho tens preparat, sols falta arribar a Castelló i començar la carrera, molta sort i endavant tu pots. Segur que les preguntes estaran presents fins l'hora de començar la cursa i durant la cursa , fes el que tens pensat dins del teu cap i ENDAVANT.
MOLTA SOOOOOOOOORRRRRRRRRT