Seguidors

dilluns, 20 de desembre del 2010

Una setmana després

Doncs bé, ja han passat 8 dies i em sento bé. De fet, van ser potser uns 3-4 dies amb sobrecarregues als quàdriceps i poc més. Em pensava que ho hauria passat pitjor els dies posteriors a la marató, potser serà que anava ben preparat?
Dimarts passat vaig sortir a trotar uns 25', molt molt a poc a poc, evitant l'asfalt per no fet tan dur el contacte al terra, però ni així deixava de notar les sobrecàrregues als quàdriceps. Al final uns bons estiraments que em van anar de perles.
Dijous més del mateix i ja amb millors sensacions. Però res més, cap fred i a descansar.
Aquesta setmana ja tinc pensat provar de fer 2-3 sortidetes per rodar i de pas començar a cremar una miqueta, que vénen uns dies nadalencs on sempre es menja més del compte.
Haig d'admetre també que una mica de mono tinc, però per contra desconectar també és una bona manera de recuperar-se, sobretot psicològicament després de tantes setmanes d'esforç.
Pel dia 31 m'he apuntat a la San Silvestre de Cunit, són 5 kms i serà una bona manera d'acabar aquest 2010. En principi volia fer la Cursa dels Nassos però em fa pal moure'm aquell dia cap a BCN i correr amb tanta gent, així doncs Cunit va de perles per evitar tanta multitud de gent.

I al 2011?
De cara al 2011 tinc vàries coses en ment, unes segures com les mitges de Sitges i Barcelona, els 10kms de Vilafranca als quals no es poden faltar i la Marató de Barcelona al Març. Cap a la tardor del 2011 tinc un parell d'opcions que estic valorant per fer una marató, les dues a l'estranger. Una podríem dir que es farà tot el possible per ser-hi, fins i tot màgia. Si el recurs de la màgia no funciona, anirem cap a la segona opció. Ja anirem informant quan la cosa s'aclareixi.

Bon Nadal a tothom.

2 comentaris:

Xavier ha dit...

Que ets mag ara? Mare meva...

T'has deixat d'anotar-hi les 24hores corrent per la marató de Tv3.

Yves ha dit...

Recorda que el juliol del 2011 tens una cita ineludible! :-)