Seguidors

divendres, 12 d’agost del 2011

Última setmana de preparació

Doncs bé, la Marató del dia 21 està al caure, així que aquesta setmana hem ultimat els ultims entrenaments amb una mica d'exigència. El resultat ha estat el següent :

Dilluns: 3kms de calentament i 10kms a 4'36''. La veritat és que actualment em trobo molt còmode a aquests ritmes de 4'40'' (ritme desitjat a la marató de Donosti del novembre). Als últims 3kms vam apretar una mica més per acabar rodant als voltants de 4'20''.

Dimarts: 4kms de calentament, 16 repeticions de 200m ràpid + 200m lents (6kms en total) i 1,6 kms de recuperació. Les sèries ràpides les hem començat en 43 segons per acabar fent la última en 33.

Dimecres: 58' corrent per fer un total de 11,3 kms. Un cop acabat això, ha estat pujar a casa, posar-se el culotte de bici i fer 23 kms en bici pels voltants de Vilafranca.

Dijous: tirada de 24,5 kms pels voltants de Sant Sadurní. Tot asfalt, fent direcció Lavern, Sant Cugat Sesgarrigues, arribant a la Granada i a partir d'allà fer el mateix circuit que la Cursa del Cava. Sensacions no massa bones, tot i que s'ha de dir que feia bastanta calor i el recorregut era dur fins a la Granada. Al final han sortit uns 24,5 kms per un total de 2h20m. Ritme molt lent, vaja, practicant per la setmana que ve, que s'ha de sobreviure com sigui.
Posteriorment, a Sant Sadurní mateix, junt amb els altres 2 bojos més que intentarem fer les 12 maratons al 2012 (Xavi Varias i Antonio Rubio) vam començar a marcar els 1ers passos de cara a aquest repte interessant que ens espera.

Ara toca cap de setmana fent els Pedals de Serrallonga, a desconnectar una mica de córrer i una mica de tot.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Molt bé Fos, ànims que ja queda poc per la marató!!. Molta sort!!.