Seguidors

divendres, 25 de novembre del 2011

Matant les hores prèvies.

Demà al matí enfilo cap a Donostia, farem paradeta prèvia per Tudela per dinar i tenim previst arribar a destí cap a les 5 de la tarda, anar a recollir el dorsal i fer un trot molt suau de 20' per estirar cames després de les hores de viatge. El centre ni el trepitjarem, que és massa temptador, jeje, toca fer bondat.
Les hores prèvies es passen com poden, els nervis van augmentant alhora que també ho fan les ganes i la motivació. No sé què collons ho fa, però és així, us passa a tots o només sóc jo? Et trobes estrany quasi sense sortir a córrer durant la última setmana, les hores passen lentes lentes i quan menges et dóna la sensació de que "no mengis massa no fos cas que m'engreixés!"

D'altra banda sembla que el temps acompanyarà i no plourà, bé, lo més important és que no farà la calor del dia de la Behobia. Així doncs, per aquest cantó ja comencem bé.
Sobre el meu estat físic, molt millor. Fa 2 setmanes ho veia tot negre i ara el panorama ha canviat bastant. Avui he anat de nou al fisio a fer un vendatge d'aquests amb tires Kinesiotape pel tibial de cara al diumenge i en principi ja ho tinc tot enllestit. Correré amb bambes velles i sense plantilles, ja ho vaig decidir dilluns i no vull tenir problemes amb les plantilles, que 42kms són molts i prefereixo evitar-me el risc de que em surti alguna petita llaga.
Així doncs, només queda córrer i córrer, que no és poc.

Pel que fa a aquesta última setmana, els entrenaments han estat molt suaus :

Dilluns: 54' molt suaus fent uns 10 kms, ritme patxanguero total, sobre 5'25''.

Dimecres: 10' de calentament a 5'20'', 20' en progressió, 10' a ritme marató i 10' novament suaus.

Divendres: per la tarda farem un trot de 30' suaus, 5 sortidetes de 100 metres i fora.

I res, que desconecto del blog. Ja miraré de fer una petita entrada post-marató per escriure 4 paraules de com ha anat, ja que fins dilluns no arribaré a casa. Diumenge farem parada a Pamplona per agafar forces i descansar una mica.

Ciao!

3 comentaris:

forest ha dit...

Suerteeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Anònim ha dit...

molta sort a tots dos Frans!!!!!!

Xavier ha dit...

Si vols tambe porta el tupper al buffet i l'omples... Quin escandol!!

Escombra? A punt.
Recollidor?..............