Seguidors

dijous, 30 de desembre del 2010

Adéu 2010, Hola 2011

Un 2010 que el puc dividir en dues parts, de gener a juny donant les últimes pilotades en el món del futbol i de juny fins a dia d'avui estrenant-me com un corredor popular més.
La 1a fase del 2010 ja quasi ni la recordo, com passa el temps. Fa 4 dies estava jugant a futbol encara. Recordo que molts em deien que em movia molt poc en un camp de futbol i ara resulta que he entrat en el món de córrer i ja he fet una marató , qui m'ho havia de dir.
És un món molt diferent, vas a la teva bola, no tens ningú que t'apreti, ets tu sol contra tu mateix, fas esport i de pas intentes superar-te contínuament. Però per sobre de tot, disfrutar i disfrutar sense agonies. Sembla mentida però et calces unes bambes, surts a córrer i t'oblides de tot.
Tampoc em vull oblidar de l'experiència de fer bona part del Camino de Santiago, concretament pel Camí del Nord. Qui no l'hagi fet li recomano, jo personalment no m'ho esperava, em va sorprendre i és una cosa que repetiria en el futur.

Què espero pel 2011?
Ja tinc dissenyada bona part de la temporada. El 1er trimestre va enfocat a la marató de BCN que es farà el 6 de març. Una marató en la qual no em marco objectius de moment. La preparació em faré decidir cap a on tiraré, temps al temps. Com a prèvies això sí, faré les mitges maratons de Sitges i BCN i els 10kms de Vilafranca.
Després de la marató de BCN, m'agradaria dedicar unes setmanes a fer velocitat i de cara el Maig fer la Mitja d'Empúries i alguna cursa més que es presenti.
Ja cap al juny voldria debutar a la marxa dels 7 cims, vull entrar en el món de les marxes de muntanya, combinar el caminar i córrer i veure què tal va. Vull veure si pot ser una opció a tenir en compte de cara al futur.
De cara a la tardor l'objectiu és fer una marató a l'estranger, cap a finals d'octubre o principis de novembre, s'ha d'acabar de concretar el tema i evaluar les 2 opcions que es contemplen. Fer una marató per aquestes dates vol dir que la preparació hauria de començar cap a principis d'agost, així que es presenta una mica dur per la calor que pot fer, però tampoc tinc intenció de fer aquesta marató a tope, això ho deixo per BCN 2012.
Novembre el deixaré per lo que surti i desembre sí que anirà enfocat ja a BCN 2012 com deia, on intentaré pujar el nivell en marató.
Així doncs , pel 2011 tinc 2 reptes principals : ratllar els 40' als 10kms i situar-me per sota de la 1h30m amb bastanta solvència en mitja marató. Però per sobre de tot, disfrutar d'aquest mundillu i seguir aprenent.
De moment, demà acomiadarem l'any corrent la Sant Silvestre de Cunit, 5kms, i el que tingui de venir al 2011 ja vindrà.
Feliç 2011 a tots!

3 comentaris:

Judith ha dit...

Molt Bon Any 2011! segur que aquest any podràs complir tots el teus objectius! petonets

bodi ha dit...

Bons objectius "peto azul", veig que ja t'has ben enganxat, i si probes, com dius, la muntanya, ja seràs pell del tot.
BON ANY 2011 !!!!

Yves ha dit...

Baixar dels 40 en 10 Km? estàs boig! quin crack!